Midsommarkransen, Aspudden

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Midsommarkransen, Aspudden, Stockholm

Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Del i 3a uthyres från 1 Oktober
Hejsan!
Vi har en liten 3a i Midsommarkransen/Aspudden. Vi bor inte där men har det lilla sovrummet kvar för övernattning ibland då vi bor väldigt spartanskt just nu.
Vi behöver komma till lägenheten ibland för att tvätta och duscha ca 1 gång i v för att vi inte har tillgång till rinnande vatten i vårt nuvarande boende.

Ni kommer att bo där och vi kommer som gäster ibland. Det är viktigt för oss att ni är ok med det. Ni behöver alltså gilla folk. Ni som kommer att sucka när vi kommer behöver inte svara, men vi kan också säga till i förväg när vi kommer.

Våra möbler är kvar i vardagsrum och kök. Ert sovrum är tomt. Är det något ni vill ha med er så kan vi så klart tala om det.

Lägenheten har en jättefin balkong i söder och ligger 2,5 trappor upp utan hiss. Badrummet är helkaklat och jättefint med ett stort fönster. Badkar och tvättmaskin finns.

Vi har en 2-åring och ser gärna att det är ett liknande liten familj som vill bo där.

Vi vet att det är många som behöver bostad i Stockholm och det är hårt och svårt men snälla skriv ärligt och inte detta; jag är social, rökfri, djurfri, tyst om nätterna etc. Då kan vi över huvud taget inte få en uppfattning om vem du är.

Hälsningar Abbe

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm