Murklevägen

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Murklevägen, Stockholm


Antal rum:

6 RoK

Boyta:

125 m2


Beskrivning

30-talsvilla i Gamla Enskede uthyres v.27-29
Vacker 30-tals villa med uppvuxen trädgård i söderläge uthyres veckovis v.27-29. Fem minuters gångväg till tunnelbana (gröna linjen). 5-6 vuxna och 1-2 barn ryms i 4 sovrum varav ett med egen ingång.

Entreplan med kök med matplats för 4-5 personer, matsal med plats för 6-8 personer, vardagsrum och gästtoalett. Övre plan med 3 sovrum och badrum med toalett och dusch. Källarvåning med ett sovrum med egen ingång, badrum och fristående toalett.

Wifi, smart-TV och apple-TV ingår.

Trädgården har knotiga äppelträd, hallon, vinbär, rabarber och en örtträdgård. En härlig uteplats där du njuter av solen från morgon till kväll. För den sista kvällssolen flyttar ni upp på balkongen med utsikt över det vackra villaområdet.

Gamla Enskede är en charmig villaidyll med ett härligt lugn och samtidigt närhet till stan (ca 15 min med tunnelbana till T-centralen). Trevliga bagerier på gångavstånd för nybakat bröd till frukosten (Gateau, Gamla Enskede bageri och Enskedeparkens bageri). På kvällen kan du grilla i trägården eller ta en promenad bort till Gamla Enskede matbod och njuta av fantastik mat på den soliga uteserveringen.

Uthyres v. 27, 28 och 29 (ev. fler veckor efter förfrågan)
10 000 kr/v

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm