Narvavägen 33

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Narvavägen 33, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Stor, charmig 1:a på Östermalm/Karlaplan
Hej!
På grund av studier på annan ort så hyr jag ut min lägenhet på anrika Narvavägen nära Karlaplansfontänen. Denna stora och ljusa 1:a ligger på våning 5, högst upp i huset (hiss finns!). Gångavstånd till fina Djurgården och Stureplan och ett stenkast från Fältöversten och Karlaplans tunnelbanestation.

Lägenheten består av ett mysigt kök med sittplats för 4+ personer, separat WC, hel-kaklat duschrum, ett större allrum/sovrum samt en mindre "walk-in closet". Lägenhetens stuckaturer är välbevarade, det är högt i tak med höga golvlister och ett välvårdat parkettgolv.

Lägenheten uthyres möblerad och det ingår matbord med 4 stolar, en soffa, samt en 160 säng, det går alldeles utmärkt att bo 2 personer i lägenheten.

I hyran ingår el, vatten, värme, 100Mb/s bredband, samt ett basutbud av tv-kanaler (1-11). Tillgång till privat förrådsutrymme ges också.

Jag söker dig som är lugn, trevlig och rökfri med ordnad ekonomi. Om du har husdjur så går det bra så länge ni har koll på vovven/katten, men det utgår jag ifrån att ni har.

Lägenheten uthyres från och med augusti 14 (vi kan skjuta på datumet, dock senast september 1) tills vidare. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader, deposition om 1 månadshyra.

Skicka gärna iväg ett mail till mig med eventuella frågor/funderingar. Om du/ni är intresserade av lägenheten så skriv några rader om dig själv så kommer vi överens om en husesyn.

Med vänliga hälsningar,

Alfred Bergström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm