Nybrogatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nybrogatan, Stockholm


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Trivsam och välplanerad tvåa i bästa läge
Jag hyr nu ut min härliga lgh på lång sikt, gärna ett år men minst 6 månader. Ledig from 1 dec.

Denna trivsamma och välplanerade tvårummare i utmärkt skick ligger centralt i Östermalms bästa kvarter. Restauranger, mataffärer, t-bana ligger inom armslängds avstånd.

Övergripande hög standard och nyrenoverad känsla. Vita väggar och ekparkett. Stora fönsterpartier med behagligt ljusinsläpp. Kök med allt det väsentliga och diskmaskin. Sovrummet om ca 17 kvm har en garderobsvägg som förvarar dina kläder och andra prylar. Dessutom finns en walk in closet om ytterligare 5 kvadrat.

Vardagsrummet har öppen planlösning med en avdelning för avslappning och annan för matbord och kök. Badrummet är helkaklat, stort och fräscht.

På taket finns en härlig terass med grill och sällskapsytor. Dessutom finns det bastu med relaxavdelning i källaren. Och tvättstuga givetvis. Möjlighet till garageplats i huset finns.

Önskar att hyra ut till företag alternativt privatperson. Vid intresse, skicka en kortare beskrivning av dig/er. Därefter kan lägenheten visas efter överenskommelse och fler bilder kan skickas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm