Nytorget 33

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nytorget 33, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Sekelskiftes 1a på anrika Nytorget Södermalm
Hej,
Vill du hyra min sekelskifteslägenhet på det fantastiska läget Nytorget på Södermalm i Stockholm?

Lägenheten är en jättefin etta med högt till tak på 24kvm med separat hall, kök/kokvrå samt sovloft. Den ligger placerad på 1a våningen utav 4 våningar. Dock är 1a våningen en trappa upp från markplan. Lägenheten har nylagt klickgolv samt nyrenoverat kök/kokvrå. Till lägenheten hör även en stor uteplats på ca 8 kvm med plats för utemöbler samt grill. Lägenheten uthyres delvis möblerad med tillhörande 140 säng till sovloftet samt utemöbler och grill till uteplatsen.
Till lägenheten ingår även ett källarförråd på 4 kvm som du kommer att ha full tillgång till. I källaren finns en nyrenoverad tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare, två torkskåp, ett torkrum, handtvättsstation samt en mangel. I anslutning till byggnaden finns soprum för sopsortering samt ett cykelrum där du kan förvara din kära ägodel nattetid. På innegården finns tillgång till den allmänna grillen samt uteplats där du kan rymma dina större tillställningar.

Det är ett väldigt trevlig område med trevliga grannar. Runt husknuten finner du högt listade restauranger samt närhet till shopping och uteliv. Det tar ca 7 minuters promenad till T-bana Skanstull eller Medborgarplatsen och busshållsplatsen finner du precis utanför dörren.

Jag kommer att flytta in i min nya lägenhet redan den 1a november och söker därför en hyresgäst för inflytt senast den 15e november (viss kompromiss kan överenskommas) som kan tänka sig bo i lägenheten i upp till ett år. Hyran kommer att ligga på 11 000kr/månad där tv, bredband, el samt hemförsärking ingår i hyran.
Jag kommer även att ta ut en deposition om en månadshyra som återfås vid utflyttning.

Är du intresserad och vill veta mer, maila gärna en presentation om dig själv och när du kan flytta in så hör jag av mig och kan maila fler bilder om så önskas.

Med vänliga hälsningar, Josephine

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm