Odengatan 62

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Odengatan 62, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-06-11
Uthyres till: 2016-12-31


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Sekelskiftesdröm mitt i centrala Stockholm med närhet till det mesta. Här bor du ljust och luftigt med en planlösning som inte lämnar mycket att önska med ett rymligt välplanerat kök, luftigt badrum och två loft med gott om takhöjd.

Utanför dörren finns goda kommunikationer och närhet till det mesta som Stockholms innerstad har att erbjuda, såväl restauranger som shopping och nöjen. Lägenheten ligger en halvtrappa upp i huset med vackra fönster som vetter in mot en lugn och mysig innergård. Gårdshusen har vackra fasader och rymmer en stor tvättstuga med modern utrustning.

Vardagsrummet är ljust och öppet med plats för såväl soffgrupp som mindre matbord och stolar, här finns även loft nummer 1 placerat med mycket förvaring undertill. Köket är tokrenoverat 2013 med vitvaror från Siemens och bra arbetsytor, härifrån når du ett rymligt badrum utrustat med wc, handfat, duschkabin och handduksvärmare. Ovanför badrummet ryms loft nummer två med plats för ännu en sovplats. Lägenheten har en takhöjd på 3.6 m, djupa fönsternischer och vackra trägolv genomgående.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm