Odengatan 62

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Odengatan 62, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Sekelskiftespärla på Odenplan
Hej hopp!

Nu hyr jag ut min lilla juvel på Odenplan, från och med första juli tom 31 december. Vågar hävda att det är Stockholms finaste 23 kvadratmeter med en nästintill provocerande bra planlösning, eller hur låter två loft? Så, tillhör man den mer optimistiskt lagda sorten och är bra på det där med relationer finns det till och med plats för att bo två. Står du utan boende? Eller har du kanske en kusin vars morbrors systerdotters dagisfrökens katts uppfödares revisor skulle behöva tak över huvudet? Då kan det här vara lösningen! Lägenheten har 3,6 m i takhöjd så risken för att slå i huvudet skulle jag säga är minimal, fönsternischerna är djupa och erbjuder plats för att sitta uppkrupen och inspektera vad som försiggår på innergården, kanske med en kopp te när hösten smyger sig på? Lägenheten är tokrenoverad 2013, har ett fullt utrustat kök med goda arbetsytor samt ett luftigt badrum som egentligen inte lämnar något att önska. På innergården finns ett sockersött gårdshus med en high tech tvättstuga där stämningen som råder är ovanligt harmonisk.

I hyran ingår el, värme, vatten och bredband. Hyran är färdigprutad och står som huggen i sten så skambud undanbedes vänligt men väldigt bestämt.

Maila mig om du har några frågor så lovar jag att svara så gott jag kan, samt skriv en liten text om vad du är för en trevlig filur. Jag önskar att du som hyresgäst är enkel och okomplicerad, att du inte röker eller äger några djur hur mysigt det än må vara. Samt att du är ansvarsfull och ordningssam, det vore toppen! Vi hörs!

Hej!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm