Ola Hanssonsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ola Hanssonsgatan, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Minitvåa i Kristineberg uthyres from 20160701
Yteffektiv och ljus 2:a om 37 kvm i omtyckta Kristineberg ( Västra Kungsholmen) uthyres omgående (inflyttning 20160701) och ett halvår framåt med ev. förlängning. Passar en person eller möjligtvis ett par. Charmigt arbetskök med bevarade originalskåp, gott om förvaring och bra arbetsytor. Stort och ljust vardagsrum möblerat med matplats för 4 personer, två byråer samt sällskapsdel med (bädd)soffa, fotpall, soffbord och en 32" TV. Det ljusa sovrummet är möblerat med 140 cm säng samt en hög garderob. OBS! Endast draperi mellan kök och sovrum. Mkt fräscht, stambytt och kaklat badrum. I hallen finns plats för att hänga av sig ytterkläder samt en garderob.
Lägenheten uthyres möblerad förutom textilier såsom täcken, kuddar, handdukar och påslakan.

Utöver hyran tillkommer avgift för gas, TV, bredband och radiotjänst. Totalt innebär dessa avgifter ca 1000 SEK i månaden. (Mina abonnemang överlåtes på andrahandshyresgästen under uthyrningstiden).
Lägenheten ligger nära tunnelbanan, ca. 3 minuters promenad. Från Kristineberg till T-centralen tar det 10-12 minuter. Grönområden, sol- och bandklippor och restauranger finns i området.

Krav på andrahandshyresgästen:

-Fast inkomst
-arbetsintyg
-referenser
-rökfri!!!

Maila mig för mer information och fler bilder.
Deposition 10000 kr som återfås vid utflyttning efter godkänd slutbesiktning.

Mvh Mia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm