Olshammarsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Olshammarsgatan, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Stor 2:a med egen ingång & Uteplats i Ormkärr
Hej,

Komplett lägenhet med egen ingång och uteplats där man kan, Sola, grilla, odla grönsaker och platera blommor och framförallt kan barnen leka och ha kul. Fullt möblerad. Lägenheten ligger i ett mycket eftertraktat område med goda kommunikationer i Ormkärr. Det går buss till älvsjö precis utanför huset och tar ca 10-15 min dit. Man kan även promenera 2 minuter till Hagsätra T-bana som tar ca 20 minuter till T-centralen. I Hagsätra Centrum finns ett stort utbud med olika affärer. Åker man bil så tar det t.ex. 10min till Huddinge, mindre än 10min till Älvsjö, 15min till Liljeholmen och ca 15min till stan..

Lägenheten har stora ljusa fönster över uteplatsen, Stort vardagsrum Inkl. plasma tv, Soffa, fotölj & Akvarium med fiskar i. Stor sovrum med en dubbelsäng som går göra om till en vanlig enkelsäng och skrivbord i, det finns även plats för en barnsäng. I Köket finns det matbord för upp till 6 personer och köket är utrustat med diskmaskin.
Lägenheten är fullt möblerat och uthyrs en längre period från 1/2/2016 med ett års kontrakt åt gången. Självklart skrivs andrahandskontrakt med bostadsrättsförmedlingens godkännande.

Krav:
1: två månaders uppsägnings tid från både sidorna.
2: En månaders deposition.
3: Fast inkomst.
4: Inga fester eller hög musik

Jag vill helst hyra ut den till ett par, två vänner eller en liten familj.
Maila eller ring gärna och berätta lite om er själva.

I hyran ingår EL, INTERNET, TV-KANALER, VATTEN, VÄRME och det finns gott om p-platser på gatan utanför huset.

Mvh Khaled
0739227044

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm