Önologgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Önologgatan, Stockholm
Hyrdes ut: 2022-04-26
HyraHyra:

25000 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

52 m2

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och helt nyrenoverad 2:a med högt i tak och mycket ljusinsläpp. Hela huset är nybyggt och lägenheten kommer att hyras ut i nyskick!

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och alla möbler är nyinköpta och i topskick. Köket är fullt utrustat, vardagsrummet har en 45 tums TV med chromecast och det finns SONOS högtalare som är kopplat till en google home. Hela lägenheten har också ett styrsystem som är installerat så du kan styra all belysning och musik via en app i telefonen.

Lägenheten har en öppen planlösning, integrerat med vardagsrum, matplats samt ett kök. Idag är det möblerat med ett runt bord och fyra stolar.
Från vardagsrummet kommer man ut till en stor balkong med utsikt över en grön och fin innegård med utsikt mot vattnet.
Rymlig hall med plats för ytterkläder och vidare en hall med två stora spegelgarderober.
Badrummet är stort med dusch, bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare.
Sovrummet har en stor garderob jämns med hela ena väggen samt en 160 cm säng, nattduksbord samt ett stort fönster ut till balkongen.

Lägenheten har ett mycket centralt läge vid Liljeholmskajen. Huset är beläget precis vid vattnet och har närhet till matbutiker, gym och massor av härliga restauranger och kaféer.
Några meter från huset finns en hiss som går direkt upp till Årstabron så att man efter en liten promenad befinner sig på Södermalm. Buss och tvärbana finns i närheten samt tunnelbana och pendeltåg.

Det finns ett stort soprum vid entrén där den mesta sopsorteringen finns. Uppe på taket av byggnaden finns en stor takterass som alla får nyttja. Den går även att abonnera om man vill ha någon större tillställning.

Husdjur och rökare undanbedes.

Lägenheten hyrs ut i andra hand samt ett tilläggskontakt med "Avstående från besittningsskydd" ska signeras.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel