Örnsätrabacken

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnsätrabacken, Stockholm


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

104 m2


Beskrivning

Modernt parhus
Detta trevliga, ljusa, moderna och välskötta parhus på 106 + 21 kvm fördelat på två våningar ligger i ett trevligt och idylliskt läge i Sätra och har under senare år genomgått flera större renoveringar.

På nedre plan tillika entré finns ett moderna kök och en väl tilltagen matplats, härligt ljusinsläpp och utsikt över entrén med den härligt stora altanen. Här finns även tvättstuga, 1 sovrum, gästtoalett samt ett stort rum eller gillestuga som går att använda som gillestuga/kontor eller ytterligare ett sovrum.

Från nedre plan kommer man också till garaget som har ett stor asfalterad entré framför med plats för bil.

Hela huset har genomgående ekparkett eller laminat i ljusa färger vilket i kombination med ljusa väggar ger ett stort och härligt intryck.

På övre plan ligger de ljusa och öppna vardagsrummet på ca 30 kvm med öppen spis och utgång till en härlig och stor balkong utefter hela övre framsidan. Helkaklat badrum med både bad och dusch på övre plan samt 2 sovrum.

På framsidan finns en stor fantastisk altan och på baksidan finns i dag gräsyta. Tomten är på sammanlagt 224 kvm.

Huset hyrs ut omöblerat från 1 December och på längre sikt.

Vi söker ekonomiskt stabil familj med ordnade familjeförhållanden, fasta anställningar, inga betalnings anmärkningar och som kan betala 2 månadshyror i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm