Orvar Odds Väg 8

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Orvar Odds Väg 8, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

1,5:a med sjöutsikt i mysiga Fredhäll
Lägenhet på 43 kvadratmeter med sjöutsikt uthyres från mitten av juli till januari, med möjlighet till förlängning. Datum för tillträde kan justeras både framåt och bakåt enligt överenskommelse.
Lägenheten har två rum med öppen planlösning (1,5:a) samt kök och ligger på bottenplan med utsikt över Mälaren från alla rum. Det finns även tillgång till en stor, fullt möblerad, takterrass med infravärme samt en bastu med sjöutsikt. Lägenheten har renoverat kök och badrum 2005 och är ommålad och har nylagda golv 2014. Byggår 1935.
Lägenheten ligger i huset Mälarens Drottning på höjden i Fredhäll ett stenkast från Fredhällsbadet, klippor, båtliv och grönområden. I närheten finns caféer, restauranger, pizza, sushi, indiskt och thai och två små livsmedelsbutiker samt hållplatser för Buss 61 och 59. Coop Konsum, Pressbyrån och
T-bana Kristineberg promenerar man till på 7 minuter. Ica-Maxi och Hornsbergsstrand med ytterligare restaurangutbud promenerar man till på 20 minuter. Västerbroplan med Hemköp, Apotek, Systembolag, Buss 1 och 4 promenerar man till på 10 minuter. Med cykel tar det 20 minuter till Centralen. Det är goda parkeringsmöjligheter med fria kvällar och helger.

I lägenheten finns helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Kök med basutrustning (bestick, tallrikar osv.), diskmaskin, kyl & frys. Matbord med plats för 2-4 personer. Vardagsrum med soffa (går att använda som säng) tv + com hem basutbud kanal 1-9, Wi-fi. Sovrum med 120 säng samt garderober. Hall med god förvaring. Möblemanget som syns på bilderna kan avvika från det som kommer att hyras ut.

Lägenheten uthyres möblerad och i första hand som övernattningslägenhet till veckopendlare. Då vi önskar, om möjligt, tillträde till lägenheten på vissa helger dvs. du behöver inte vara veckopendlare men bör med jämna mellanrum låta (efter överenskommelse) oss disponera lägenheten då vi är i Stockholm.
Det finns hiss, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum i fastigheten.
Hyra 12 500 sek/mån inkl el, värme, vatten, internet, TV, möbler. Om vi bereds tillträde till lägenheten under vissa helger (se ovan) kan hyran justeras ned.

Kontrakt och kvitto på depositionen kommer att skrivas för båda parters trygghet.
OBS! Lägenheten hyrs i första hand ut till veckopendlare eller företag.
1 månadshyra i depositionsavgift och månadsvis förskottsbetalning av hyran (alternativt kvartalsvis om så önskas). Lägenheten uthyres med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid, hyresperioden är min 6 månader och förlängs om allt fungerar väl.
Om du/ni är intresserade - maila och presentera dig och/eller företaget och lämna kontaktuppgifter så ringer vi upp dig om vi tror att dina och våra önskemål matchar. Kreditupplysning kommer att tas innan avtal skrivs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm