Parmmätargatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Parmmätargatan, Stockholm


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i Lägenhet till Veckopendlare, Stockholm
Hej!

På Kungsholmen i Stockholm kommer jag från och med lördag den 18 juni hyra ut två rum i min lägenhet. Det mindre rummet är på 12 kvm och det större på 24 kvm. Hyran för det mindre rummet är 3700kr/mån och det störra 5200kr/mån. Första hyran betalas i förskott för att täcka eventuella skador under kontraktstiden. Hyran betalas månadsvis innan den 18:e. Ett andrahandskontrakt kommer skrivas om 6 månader, med uppsägningstid efter gemensam överenskommelse.

Rummen kommer hyras ut till veckopendlare som disponerar rummen från söndag kväll till fredag eftermiddag. Förutom rum får två badrum, ett kök och även vardagsrum (efter överenskommelse) att få användas. Rummen är fullt möblerade (utan TV). Köksutrustning och porslin är inkluderat i hyran. Bredbandet får användas efter överenskommelse.

Jag söker i första hand en rökfri och skötsam person som alltid städar efter sig och håller det rent och snyggt både i kök och badrum, då jag gör detsamma innan jag lämnar lägenheten efter helger. Rummet får endast användas av hyresgästen, men vid undantagsfall som familjebesök har jag överseende, om jag blir meddelad om det i god tid. Kommunikationen är viktig åt båda håll, så om något skulle hända eller funderingar dyker upp förväntar jag mig att du hör av dig.

Skriv gärna en rad om dig själv så kan vi längre fram komma överens om en tid då du gärna får besöka lägenheten och se rummet som är av intresse.

Hälsningar Christian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm