Pepparvägen 60

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pepparvägen 60, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Nyproducerad 2:a, toppvåning, vacker utsikt
En nyproducerad 2:a uthyres till rätt person. Ingen har tidigare bott i den och du blir den förste. Positionerad på den 4:e och högsta våningen i huset med balkong och utsikt mot vacker grön svensk skog, finner du denna pärla. Givetvis finns det hiss som tar dig upp till denna våning.

Allt är nytt och oanvänt, genomgående parkett i hela lägenheten. Fin och ljus entré som verkligen är inbjudande med besökarens blick direkt mot den gröna utsikten.

Helkaklat badrum, svart stilrent kakel på golvet, här finns även en tvättmaskin med torkfunktion som kommer finnas i lägenheten till ditt förfogande.

Vidare har vi köket och vardagsrummet med öppen planlösning, här kan du titta till middagen samtidigt som du konverserar med dina gäster, eller ha ett öga på fotbollsmatchen samtidigt som du steker något gott. Inbyggd mikrovågsugn med modern touch, ny diskmaskin till ditt förfogande. Fina vita kökslyckor som reflekterar ljus med stilrena blanksvarta tillagningsytor, modern spis med ugn. Stort kyl- och frysskåp. Blankt och fin parkett i hela vardagsrummet.

Knutet till vardagsrummet har vi den otroligt vackra balkongen med den ännu vackrare utsikten. Här kan du spendera många fina stunder, den stora balkongen erbjuder på många möjligheter till vacker inredning med grön och stillsam skog framför dig.

Vidare har vi sovrummet med plats för dubbelsäng och den intilliggande stora klädkammaren med bra förvaringsutrymme.

Gångavstånd till Hökarängens tunnelbana med ca en kvarts t-baneresa till innerstan. Farsta centrum har du bara en liten promenad till, där finner du allt du behöver och lite mer.

Två hyror tas i deposition. Hyran skall betalas innan varje månad.

Lägenheten kommer hyras ut 12 månader i taget, 3 månaders uppsägningstid med goda möjligheter till förläning. Inflyttningsdatumet är snarast men jag vill poängtera att jag lägger stor vikt på personen/paret som flyttar in och jag har inte på något vis brådska med att hyra ut lägenheten. Det är viktigt att vi känner tillit för varandra kort och gott.

Professionell video finns på lägenheten som kan mailas över vid förfrågan, hör gärna av dig och berätta lite om dig själv, vad du arbetar med, anställningsform, årsinkomst och nuvarande boendeform så ordnar vi en visning. Krav är dock att du har ett fast jobb, ingen hund, inga barn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm