Per Lindeströmsväg 109

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Per Lindeströmsväg 109, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Möblerad tvåa i Hammarbyhöjden
Hyr ut min tvåa (52 kvm) i Hammarbyhöjden fr.o.m. januari. Den är renoverad för två år sedan med fräscht badrum, stort vardagsrum, balkong med utemöbler och gott om förvaringsmöjligheter.

Möbler samt köksutrustning ingår i hyran. Bl.a. en 180 cm bred dubbelsäng, en stor divansoffa, skrivbord, 59-tums TV med riktigt bra 5.1 ljudsystem, stor diskmaskin, köksbord och stolar. Perfekt lägenhet som första gemensamma boendet! Ett stenkast från tunnelbanan som tar dig in till centralstationen på 10 minuter och i närområdet finns allt du behöver - Coop, restauranger, träningsanläggningar m.m.

Annat som ingår i hyran är el och värme, 8 tv-kanaler och internet (Gbit, delas av alla i byggnaden). Wifi finns uppsatt om så önskas.

Lägenheten uthyres för 14 000 kr/månad med en månadsavgift i deposition. Uthyres inte till familj med barn eller djur. Referenser från tidigare hyresvärd eller liknande krävs. I första hand uthyres lägenheten ett halvår (till juni) med möjlighet till förlängning. Uppsägningstid om en månad gäller under hela perioden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm