Peter Myndes Backe 20

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Peter Myndes Backe 20, Stockholm


Hyra:

15500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Mysig och central tvåa uthyres under sommaren
Under denna sommar hyr vi ut vår älskade tvåa på Södermalm. Denna pärla ligger i ett lugnt kvarter ett stenkast från folklivet på Götgatsbacken. Fönster och balkong vetter mot idyllisk innergård; minimal insyn, med fina uteplatser som kan utnyttjas av medlemmar i bostadsrättsföreningen. Lägenheten är i mycket fint skick.

Köket är modernt och stort med plats för upp till 8 personer vid bordet. Balkongen är i sydostläge. I lägenheten finns bredband, diskmaskin, tvättmaskin och badkar. Det finns också tvättstuga att tillgå i den välskötta fastigheten! Lägenheten hyrs ut möblerad eller delvis möblerad enligt era önskemål.

Från lägenheten finns det fina promenadstråk i alla riktningar med nära till allt vad Stockholm har att erbjuda. Går man 3 minuter kommer man till Monteliusvägen som slingrar sig uppe på Mariaberget med utsikt över Stockholms stadshus, Riddarfjärden, Riddarhuset och Kungsholmen. Åt andra hållet, längs Götgatsbacken, finns en myriad av mysiga fik och trevliga butiker, men även ett roligt och aktivt nattliv. Nytorget och Vitabergsparken med omnejd är också lättillgängliga - här kan man verkligen ta det lugnt på mysiga brunchställen och fina parker men även hitta trevliga barer och uteställen. Man kan också leta sig in bland husen i Gamla stan och få sitt lystmäte med historia bland trevliga gränder och bakgator. Efter 20 minuters promenad är man inne vid Stockholms Central, vilket ger en extra fingervisning om hur centralt belägen lägenheten är!

Vi är två nyexaminerade ingenjörer som hyr ut denna lägenhet, från första juni preliminärt till och med augusti med eventuell förlängning. Vi ger gärna tips om våra smultronställen i Stockholm!

KRAV
Ej rökare, Deposition

INGÅR
Värme, Hushållsel, Kabel-TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning Ingår i hyran.

UTRUSTNING
Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Badkar, Mikro, Diskmaskin, TV, Kök, Balkong.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm