Pimpstensvägen 6

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pimpstensvägen 6, Stockholm


Hyra:

26000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

173 m2


Beskrivning

Parhus i Beckomberga
Stor familjevilla/parhus i hög standard i tre våningsplan på 173+12 m2, byggår 2010.
Entréplan ; Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Toalett med dusch, kommod och skåp. Modernt kök med öppen planlösning, induktionshäll, diskmaskin och microvågsugn. Större vardagsrum med braskamin, utgång till stor terrass med lika stor markis (eldriven). Tvättstuga/grovkök med tvättmaskin, torktumlare och centraldammsugare. Golvvärme i hela entréplanet.
Våning 1: Badrum med badkar, kommod, skåp, handdukstork och golvvärme.
Två barnrum och ett allrum samt ett master bedroom med walk-in-closet. Varje rum har sitt egna värmeelement.
Våning 2: En inredd vindsvåning på 42 m2. Kan användas som ett eget sovrum alt gästrum. Dubbla takfönster med mörkläggningsgardiner. Två klädkammare/walk-in-closets. Luftvärmepump som reglerar värmen/temperaturen med hjälp fjärrkontroll.
Övrigt: Övervakningslarm och brandlarm till Securitas vilket övertas av hyresgäst under uthyrningsperioden.
Välisolerat med låga driftkostnader.
Isolerat utomhusförråd (ovannämnda 12 m2).
Mobiltäckning 4G Telia.
Uppfart för 2-3 bilar.

Beckomberga är ett lugnt och grönt område som är perfekt för alla. Inte minst barnfamiljer, tack vare det stora utbudet av förskolor, skolor, daghem och parker. Med vackra miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. I området finns butiker, restauranger, service, simhall, idrottsplatser och en 4H-gård där barnen kan klappa djuren. För de sportintresserade har även ett nytt och fräscht gym öppnat i det nya kvarteret Klockhuset. Alldeles i närheten ligger dessutom Vällingby centrum. Kommunikationerna i Beckomberga är goda; från närmaste tunnelbanestation tar det ca 25 min till T-centralen.
Kommunikation Beckomberga ligger på 20 minuters avstånd med bil från Stockholms innerstad, mitt i härliga natur och strövområden. Från närmaste tunnelbanestation, Råcksta tar det ca 25 min till T-Centralen. Bussar som trafikerar i området gör det enkel att nå både tåg och tunnelbana. Buss 113 trafikerar till Blackebergs Gård för att fortsätta sedan mot Solna Centrum, med linje 115 tar man sig lätt till Bromma Sjukhus och buss 117 mot Spånga station går förbi Brommaplan. Vid Brommatorget har man sedan fler bussförbindelser till alla riktningar bl. a. Solna, Sundbyberg, Ekerö och Mälaröarna samt tunnelbana gröna linjen. Mer info finns på sl.se

Hyresperioden är 2016.08.01 - 2018.07.31 (är dock förhandlingsbart för både kortare och längre). Fastigheten uthyres omöblerad till icke rökare. Inkluderat i hyran är bredband, vatten/avlopp, tv, uteparkering. Vi använder oss av villaägarnas hyresavtal.

Varmt välkommen för eventuella övriga frågor!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm