Pipersgatan 5

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pipersgatan 5, Stockholm
Hyrdes ut: 2015-12-29


Hyra:

21000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

101 m2


Beskrivning

Sekelskifteslägenhet på fjärde våningen, hiss från markplan utan trappsteg – perfekt för barnvagn. Kakelugnar i alla rum. Fiskbensparkett och 3,30 meter i takhöjd. Stora höga fönster som släpper in mycket ljus och det finns välbevarad takstukatur.

Rymlig balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol under sommarhalvåret. Perfekt för att äta middag på.

Kök med med standard från 90-talet. Nytt kylskåp och nya vita köksluckor. Matplats för 5 personer.

Sovrum 1 ligger in mot gården och här är det lugnt och skönt. Utanför fönstren är det mest himmel. Sovrummet har trägolv, stora garderober, vita väggar och en kakelugn.

Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matplats. Det finns en fungerande kakelugn och bra umgängesytor. Stora fönster mot gatan.

Sovrum 2 ligger i fil med vardagsrummet och har klassiska, höga pardörrar, ett burspråk med två fönster och kakelugn. Rummet passar utmärkt som matsal, bibliotek, barnrum eller kontor - ytorna tillåter olika kombinationer.

I hallen finns det tre stora garderober och gott om plats för barnvagn. I den inre hallen finns det ytterligare garderober.

Lägenheten har ett badrum med toalett och badkar. (Ingen tvättmaskin i lägenheten men det finns en fin tvättstuga i huset där det är lätt att få tider.)

Lägenheten ligger i ett lugnt område nära Kungsholms torg med ett stort utbud av restauranger - allt från högsta klass till kvartersmys. Runt hörnet finns även andra pärlor som Wijnjas ostgrossist och Kungsholmens glassfabrik. Det är bara 7 minuters promenad till centralen, 5 minuter till Norrmälarstrands kajer och löpstråk, och ett kvarter till Rådhusets tunnelbana.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm