Prästgårdsgränd 14

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Prästgårdsgränd 14, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Rum uthyres i kollektiv i Älvsjö
Hej! Vi är två syskon på 19 och 21 år som letar efter en tredje person till vår 3:a i Älvsjö centrum. Vi bor för tillfället med vår vän men eftersom att han flyttar ut vid månadsskiftet söker vi någon som kan ta hans plats :)

Lägenheten ligger 4 min gångväg till Älvsjö station, varifrån du kan ta dig till innerstan på 6 minuter med pendeltåget, samt runtom i hela Stockholm med någon av de flera olika bussarna från bussterminalen.

Vi har kontrakt på att få bo här fram till den 1 mars nästa år, samt med god möjlighet till förlängning.

Det rum vi hyr ut är det så kallade vardagsrummet och hyran ligger på 4000 kr i månaden (inkl. internet och tv) (el tillkommer på ca 30 kr per månad). Rummet är som sagt ett vardagsrum och man måste tyvärr gå igenom det för att komma till Jennifers rum, men rummet är stort och om man vill ha mer privacy så går det lätt att ordna med skiljevägg och/eller dylikt!

Det går både att ordna så att rummet är möblerat eller ej :)

Lite kort om oss du kommer bo med är att vi är 2 syskon som är uppväxta tillsammans i Stockholm och nu på senare tid har flyttat ihop igen efter några år på olika håll. Claudio har nyligen börjat studera psykologi på Stockholms universitet och Jennifer jobbar inom förskolan. Vi är båda intresserade av musik och på fritiden gillar vi att umgås med våra vänner och att träffa nya människor.

Ett plus är om du är i vår ålder men så länge vi funkar ihop och är likasinnade så spelar det ju egentligen ingen större roll :)

Skriv ett mejl och berätta lite om dig själv och om du har några funderingar, så återkommer vi så fort vi kan för att styra upp ett besök med visning och kanske en kopp kaffe!

Ha det gött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm