Primusgatan 74

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Primusgatan 74, Stockholm


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a på Lilla Essingen invid havet
Smakfullt helt möblerad, stor tvåa, på Lilla Essingen med avancerat hemmabiosystem inklusive projektor och separat TV. Lägenheten har en stor balkong med lugnande utsikt över havet precis invid en brygga.

Matplats för 4 pers som är öppet mot vitt kök och delvis mot vardagsrum. Fint sovrum med stor Tempursäng och stor garderob. Badrum med badkar och TM/TT. Bastu finns i byggnaden. Bilder kan skickas på begäran.

Trivsamt läge i innerstan. Nära till Kungsholmen och bra kommunikationer både med buss och bil. Ingen egen garageplats men gott om parkeringsmöjligheter på ön.

Lägenheten uthyres omgående fram till och med sista September 2016 med möjlighet till förlängning. I hyran ingår vatten, värme, hushållsel, bredband (250 mbit/s), Comhem TV basutbud. Hyran betalas en månad i förskott. En månadhyra i deposition som betalas tillbaka efter inspektion. 1 månads uppsägningstid (båda håll). En skötsam hyresgäst som är icke-rökare sökes. Inga husdjur. Kontakta mig gärna med en kort personlig beskrivning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm