Professorsslingan 10

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Professorsslingan 10, Stockholm


Hyra:

5600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Fin 1:a med närhet till SU och KTH
Från och med 1:a november till och med 17:e januari hyr jag nu ut min delvis möblerade 1:a på 24 m2. Lägenheten är belägen ett stenkast från Stockholms Universitet, med närhet till Kungliga Tekniska Högskolan. Goda anslutningar med tunnelbana och buss. Universitetets tunnelbanestation (röda linjen) ligger belägen med 7 minuters gångavstånd, härifrån tar du dig enkelt till T-centralen (ca 10 minuter). Buss 50 stannar till precis utanför porten och tar dig till hållplatser som Universitetet, Centralen, Odenplan samt Fridhemsplan.

Lägenheten som har egen balkong ligger på 3:e våningen i ett relativt nybyggt hus beläget med utsikt mot grönområden och campus Lappis.

Det ljusa kombinerade sov-/vardagsrummet är möblerat med en 160 cm dubbelsäng, här finns plats för matsalsmöbler, soffa/soffgrupp, TV och dylikt. Köket är utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, samt allehanda köksredskap. Helkaklat badrum med WC, värmegolv, dusch, handdukstork samt utrymmen för förvaring.

I hyran ingår förutom el, vatten och värme, internetuppkoppling, enklare kanalutbud för TV, tvättstuga (belägen i samma hus som lägenheten).

Matvarubutik samt 2 mindre restauranger ligger belägna med 2 minuters gångavstånd.

Lägenheten uthyres till lugn och skötsam kvinnlig studerande med ordnad ekonomi endast under hela perioden. Berätta lite kort om dig själv så hör jag av mig. OBS! Notera att du som andrahandshyresgäst måste studera på motsvarande 15 högskolepoäng/termin på en högskola vars studentkår är SSCO ansluten, och vara medlem i den kåren.

Hyra/månad: 5600 SEK

Deposition om 6000 betalas senast vid tillträde. Denna återbetalas efter hyrestidens slut förutsatt att lägenheten är i samma skick som vid inflyttning.

Ytterligare bilder samt planlösning på lägenheten finns att få vid förfrågan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm