Professorsslingan 41

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Professorsslingan 41, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Möblerat rum i delad lägenhet
Jag hyr nu ut ett av mina två sovrum i en fin och fräsch 3a med balkong på Lappkärrsberget då jag ska på en längre utlandsresa. Datum för uthyrning är 24 Mars - 9 Juni (11 veckor totalt). Eventuellt så kan det komma att bli aktuellt med en förlängning.

Om rummet:
Ett litet mysigt möblerat sovrum med en helt ny 160cm dubbelsäng och en garderob med mycket förvaringsplats.

Om lägenheten:
Hela lägenheten är möblerad, badrummet totalrenoverades i oktober 2015, köket är utrustat med allt man kan tänkas behöva för matlagning och med en ny kyl + frys, balkong i söderläge. I det andra sovrummet bor min trevliga lägenhetskamrat, en lugn och ordentlig kille.

Om området:
Lägenheten ligger på Lappkärrsberget på Norra Djurgården precis bakom universitetet. Det är ett studentområde, och min lägenhet ligger på den lugna sidan av området. Det finns massa fin natur precis runt knuten med massa elljusspår och stranden bara några minuter gångväg från huset. Busshållplatsen ligger 1 min gångväg från porten och bussen tar 5 min till Universitet t-bana (ca 10-15 min att gå) som sedan tar dig vidare in mot stan på mindre än 10 min.

Vad ingår:
Möblerad, wifi, el, varmvatten.

Jag söker:
Par eller tjej som betalar i tid och håller det rent och snyggt runtomkring sig.

Om detta låter intressant, skicka ett mail till mig där du berättar lite kort om dig/er själva och vad du/ni har för sysselsättning (student ok). Jag kan skicka fler bilder på lägenheten och rummet via email.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm