Professorsslingan 33

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Professorsslingan 33, Stockholm


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum för förälder
Hej!
Jag planerar hyra ut ett mindre rum (ca 9 kvm) i min 3:a på 7:e våning på Lappkärrsberget i Stockholm (nära Universitetet) från omkring mitten på november och ca 6 månader framåt med möjlighet till förlängning.

Min situation är något annorlunda så jag ber dig vänligen att läsa följande text noggrant då det är viktigt för mig att jag och min hyresgäst synkar på ett fungerande sätt:

Min 3,5-åriga son är i dagsläget på besök hos mig två ggr i månaden med förhoppning om att detta skall utökas. I dagsläget har min son det mindre rummet som sitt rum/lekrum, och jag har sovrummet. Planen är att mitt sovrum ska delas upp och därmed skapa en lekyta för sonen i samma rum som mitt och därefter hyra ut det mindre rummet.

I dagsläget pågår ett stambyte med slut någonstans i månadsskiftet oktober/november, och efter det kommer badrummet vara helt nyrenoverat. Tills dess är det lite kaos här hemma. :) För tillfället är det dessutom ganska tomt på möbler i vardagsrum, men jag kommer att ordna med detta. Lägenheten är ca 60 kvm och kommer vi överens blir det inga problem att enas om den totala ytan.

Rummet jag kommer att hyra ut är ca 9 kvm stort/litet med plats för säng, någon garderob/hylla, ett mindre skrivbord och lite annat. Rummet kommer att hyras ut omöblerat. Det är inget stort rum, men du kommer ha tillgång till vardagsrum, badrum, pentry och balkong som du alltså delar med mig och min son.

Den jag söker ska uppfylla följande kriterier:
* Du ska helst vara förälder med en liknande situation som min med besök av barn varannanhelg eller mer (min sons lekyta kommer naturligtvis vara tillgängligt även för ditt barn, och precis utanför dörren finns två lekplatser.)
* Du ska helst vara mellan 25 och 40 år.
* Kön spelar ingen roll (själv är jag kvinnligt kodad).
* Inga husdjur eller rökning.
* Du måste ha möjlighet att betala hyra varje månad och i tid.
* Du ska kunna bo minst 6 månader i lägenheten (uppsägningstid 1 månad.)
* Du måste vara öppen för att bo med någon som har barn (barn springer runt och leker överallt.)
* Du måste hjälpa till att städa ytor vi delar gemensamt.
* I övrigt skulle jag uppskatta om du är trevlig, fördomsfri och enkel att prata med.

Per månad kommer du att betala 3600 kr där el och bredband ingår. Naturligtvis får du även låna av köksgeråd och liknande. Vi kommer att skriva ett 2:ahandskontrakt när du flyttar in och hyran betalar du i förskott.

Jag ser fram emot att få bra och riktiga svar på denna annons, och det går utmärkt att maila mig. Det är inte först till kvarn som gäller utan att man uppfyller kriterierna.

Bilderna visar följande:
Kollage på rum i bostaden, bl.a. rummet som hyrs ut som i dagsläget är ett barnrum. Det som inte syns på bild är badrum, hall och balkong. (Planlösning går att få via mail.)
Bild på mig och min son.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm