Råckstavägen 26

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Micasa Fastigheter
Adress: Råckstavägen 26, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

9761 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Trygghetsboende innebär att du får behålla din kötid hos Stockholms Bostadsförmedling.
Trygghetsboende är inte ett biståndsbedömt boende och boendet i sig garanterar inte att någon vårdservice finns i fastigheten.
Tunets trygghetsboende
Tunets trygghetsboende från 1983 ligger intill fina promenadvägar i Råcksta i västra Stockholm. I september 2010 omvandlades det tidigare servicehuset till trygghetsboende. Förutom trygghetslägenheter finns ett gruppboende i fastigheten. På markplan ligger restaurang, fotvård, frisör, friskvårdscenter och minilivs.
En grundtanke för boendet är gemenskap och i fastigheten finns en samlingsplats för de boende att umgås i. Tvättstuga, förråd och gästlägenhet finns i fastigheten och alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr.

Hyresvärdens krav för bostaden

Kontraktet för trygghetsboende innehåller en klausul som begränsar rätten att överlåta hyresrätten eller upplåta lägenheten i andra hand.
Lägsta tillåtna ålder: 75
Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Internbyteskön: Om hyresskillnaden mellan din nuvarande lägenhet och denna lägenhet är större än 2000:-/månad kommer hyresvärden att begära intyg som styrker tillräcklig inkomst.
Boendereferenser kontrolleras alltid. För att kunna teckna nytt kontrakt genom internbyteskön måste hyresgäster säga upp sitt nuvarande kontrakt.
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm