Råksta

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Råksta, Stockholm

Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Nyproduktion uthyres i Råcksta 2:a
Hej,

Nu tänker jag hyra ut min lägenhet från och med 1/10 - 2016.
Jag ska åka utomlands och jag kommer börja med att skriva ett andrahandskontrakt på 4 månader det vill säga tills 1/2 - 2017 eventuell förlängning, jag kommer att meddela 1 månad innan. Samma gäller för hyresgästen, uppsägningstiden är 1 månad för båda parterna.

Jag söker en person med fast inkomst, jag kommer kräva papper och intyg på detta.

Specifikationer angående lägenheten:
Lägenheten ligger 1 minut från Råckstas tunnelbana och har en underbar utsikt. Det finns gratis parkeringar runt om i området och utöver det så finns det ett parkeringshus som ligger 2 minuter från. Den är full möblerad med dubbel säng, bäddsoffa som rymmer 3 pers, matbord för 6 pers minst och full utrustad med essentiell elektronik som micro, brödrost, vatten kokare m.m.
Kastruller, porslin, städ tillbehör allt sådant finns tillgängligt i lägenheten. Lägenheten är ny produktion där toan saknar badkar men har golvvärme. Det finns ingen balkong utan en fransk balkong vilket innebär att man inte får röka inomhus!
Vatten och värme ingår i hyran.

Det som inte ingår;
Lägenheten saknar balkong, badkar, källare och TV.
El
Internet

Jag kommer att kräva 2 månaders deposition som kommer att överlämnas samma dag som hyresgästen lämnar lägenheten i samma skick som den var i. Ifall det skulle förekomma några skador så kommer det dras från depositionen.

Jag kommer endast vara nåbar genom mail. Om vi kommer överens, så lägger upp ett möte där du kommer på en visning som eventuellt kan leda till en kontrakt skrivning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm