Reimersholmsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Reimersholmsgatan, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres; stad o natur i ett
Lägenheten är belägen på natursköna Reimersholme innanför tullarna. har sjöutsikt från vardagsrum och kök. Badrummet och delar av köket är renoverat för två år sedan. Köket har diskmaskin.

Badrummet helkaklat i svart/vitt. Stor helkroppsspegel inbyggd i badrummet som går i valnöt i möblemanget. Stor inglasad dusch och tvättmaskin.

Sovalkoven är avdelad med en stor garderob med dragdörrar och vacker silvervit tapet gör vardagsrummet ljust tillsammans med björkgolvet.

Snabbt stadsnät för bredband finns, bara att koppla in din router.

Gemensam för bostadshuset är flera takterasser på ca 60 kvadrat vardera med utsikt över stora delar av stan där grillning är tillåten, grannhuset har också bastu som får nyttjas av alla som bor i området. Coop matvarubutik ligger rakt utanför porten där brevlåda samt busshållplats också ligger. Hyra av festlokal finns för de boende samt badplats runt hela Reimers.

Långholmen ligger runt hörnet med bra jogging, utegym och promenad stråk eller varför inte äta julbord eller ta en söndagsbrunch i det gamla kvinnofängelset på Långholmen. T-bana Hornstull, 5 min bort, 8 min in till T-centralen eller 5 min till Liljeholmen. Nya Hornstull erbjuder ett brett restaurangurval och flera matbutiker och ett litet köpcentrum.Vårdcentral, flera gym och tandläkare i närområdet.

Hyr ut på ett år till att börja med, eventuell förlängning därefter kan komma att bli aktuell.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm