Rindögatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rindögatan, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Välkommen som inneboende hos mig i min 4 rok på 80kvm på Gärdet nära buss och tunnelbana, 5 min från Stureplan!

Snett över gatan finns ICA, sushirestaurang och pizzeria. Rummet jag hyr ut är ca 12 kvm, med fransk balkong och inbyggda garderober från golv till tak på kortsidan av rummet. Det hyrs ut möblerat som på bilden, sängen är en Kungsängen 105cm. Detta rum är i ena ändan av lägenheten därefter kommer badrummen och kök med stort matbord och i andra ändan vardagsrum och mina barns sovrum.

Jag arbetar på en högskola, tränar och tävlar i kampsport. Tränar ca 5 ggr i veckan, har mina barn varannan vecka 9 respektive 11 år. Vi har en hamster som bor i min dotters rum. Grannens snälla hund är på besök lite då och då, så detta måste du som inneboende tycka är ok.

Söker en vänlig tjej/kvinna som vill bo hos oss. Det måste kännas ömsesidigt bra om vi ska bo ihop. Inflytt enligt överenskommelse, rummet står tomt nu, så det går bra närsom. Vi skriver kontrakt, jag hyr ut tillsvidare, 1 månadshyra i deposition, 1 månads uppsägningstid. Vi delar på kök, två badrum, och vardagsrummet (förutom när jag ligger och sover där i min säng). Det finns en balkong med stor utesoffa som är underbar att vara på, främst sommartid. Jag har en stor 65 tums tv inkl chromecast, Netflix och några tv-kanaler, bra stereo, diskmaskin i köket, badkar i ena badrummet, tvättstuga två trappor ner.

Hade inneboende för ett par år sedan vilket fungerade väldigt bra.

Skriv och berätta om dig själv så hör jag av mig:)

/Sandra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel