Ringstedsgatan 38

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ringstedsgatan 38, Stockholm


Hyra:

11800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Fin tvåa på 45 kvm med balkong mitt i Kista
Om lägenheten: 
-dubbel sang 180 cm, generöst med garderobsutrymme, fri Wi-Fi internet 100MBs. Bang-Olofsen TV. Fullt utrustat kök med alla tillbehör. Balkong med morgon sol. Lägenheten är väldigt ljus med stora fönster. Det finns ingen trafik i området och det är alltid väldigt lugnt och tyst i lägenheten. Sängkläder och handdukar finns på plats.

Läge: 
Så centralt som det bara går i Kista, 5 minuters promenad till tunnelbana och busstation, 10 minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, 10 minuter till KTH Kista, 5 minuter till Kista gallerian som är en stor shopping center full av butiker, restauranger, fitness center etc. 
Kista kallas Skandinaviens Sillicon Walley pga. alla de stora IT företagen som har sitt kontor där. Det är en av de snabbast växande områden i Stockholm.
I närheten ligger också Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat, som är perfekt för långa promenader, jogging eller cykelturer.

Parkering: 
Till lägenheten hör till en parkeringsplats som ligger på 5 minuters gångavstånd från lägenheten

Övrig info: 
Lägenheten hyrs ut enbart till affärsmänniskor som är i Stockholm för att jobba och som föredrar att bo i en lägenhet där de kan ha sina saker och laga mat, istället för att vistas på hotell. 
Lägenheten är perfekt för någon som jobbar i ett av IT företagen i Kista.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm