Ringstedsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ringstedsgatan, Stockholm


Hyra:

4390 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Inneboende till nyrenoverad 2:a i Kista
Hej!

Jag heter Lars Lindberg och är 24 år gammal. Jag söker en inneboende till min lägenhet som jag har i Kista. Lägenheten är en bostadsrätt som jag köpte och flyttade in i februari 2015. Lägenheten är en 2:a på 45:a kvadratmeter med nytt badrum från 2014 och som har renoverats under sommaren 2015. Lägenheten har en härlig balkong och en Walk-in Closet där det finns plats för dina kläder.

Vem är jag då? Jo, Lars heter jag som sagt och jag jobbar för Toyota som Bilförsäljare! :D

Mycket av min tid går åt mitt jobb, träning & vänner. Jag skulle beskriva mig som väldigt positiv & självständig som ni också kan se på bilden från min lägenhet. :) Jag är väldigt social men eftersom jag har ett väldigt utmanande & spännande jobb så innebär detta också att jag verkligen värderar & älskar att träna på kvällarna efter mitt jobb och på mina helger.

Som inneboende har du full tillgång till min lägenhet, jag vill att du verkligen ska få din egen hemmakänsla hos mig. Din säng står i mitt sovrum. I sovrummet kommer det därför stå två sängar. En säng som är för mig och en säng som är din. Du tar med dig din egna säng till mig, den säng som du trivs att sova i. Det finns tillgänglighet till förvaring för ett par flyttlådor i min walk-in closet samt i ett litet uteförråd. Wifi är inkluderad i hyreskostnaden.

Och vem söker jag som inneboende då? Jo, en härlig person som jag kan trivas med. Du är 20-30 år och gillar att hålla det fräscht och du värderar att hålla stil på där du bor. Jag söker helt enkelt en person som är positiv, visar respekt & som är självständig och trygg i sig själv. Det spelar ingen roll om du är en kille eller tjej. Det är hur du är som person som är det viktiga för mig.

Månadshyran är 4 390 kr, det är en månadshyra i deposition och en månads uppsägningstid.

Inflyttningsdatum i lägenheten är 2016-04-01.

Om du känner dig intresserad skicka ett mail till mig där du berättar lite om dig själv.

1. Vad din sysselsättning är just nu
2. Vad du gillar att göra på fritiden
3. Hur är du som person & vilka personliga egenskaper du har

Ha det bra nu din härliga människa!

Med vänliga hälsningar

Lars Lindberg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm