Ripsavägen 32

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ripsavägen 32, Stockholm


Hyra:

21850 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

216 m2


Beskrivning

Älvsjö - 5 rok - tillsv - 21 850 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-04-01 - tillsvidare

Trevlig familjevilla i eftertraktat område

Denna trävilla från fyrtiotalet ligger i det lugna, populära villaområdet Örby. Det är beläget mellan Högdalens centrum (10 min gångväg) där du hittar tunnelbana, simhall, bibliotek, vårdcentral, restauranger samt shopping, och åt andra hållet Älvsjö Station (20 min gångväg) som är knutpunkt för pendeltåg och bussar.

På entréplan har huset fyra sovrum, varav ett används som kontor, samt ett stort ljust vardagsrum. Dessutom kök med matplats och WC/dusch. I källarplanet finns stor gillestuga med golvvärme, tvättstuga/pannrum (bergvärmepump) och stort badrum/hemmaspa med duschkabin och bubbelbadkar. Huset är nästan fullt möblerat; det saknas visst möblemang i de två barnsovrummen.

Altan med trädäck finns i trädgården på baksidan, vilken nås från utgång i köket. I anslutning till altanen finns även ett uterum med infravärme. Det finns garage i källarplan, och dessutom parkering med plats för två bilar vid sidan av huset.

Örbyskolan (F-9) ligger 800 m bort och Internationella Engelska Skolan finns på flera platser i närområdet (Älvsjö, Liljeholmen och Gubbängen). Närmsta förskola, Skogsbacken, är snett över gatan.

Hyran avser "kallhyra". Hyresgästen står för el (årsförbrukning ca 13-14000 kWh), vatten, sophämtning, samt försäkring av sina egna inventarier. Huset är anslutet till Telias fibernät, och hyresgästen har möjlighet att teckna avtal med en uppsjö olika tjänsteleverantörer. Huset har larmabonnemang med utryckning från Sector Alarm.

På grund av allergier accepteras inte rökare eller husdjur.

Ägarfamiljen bor f.n. i Moçambique men kommer finnas tillgängliga i Stockholm under v. 11 för personliga möten. Utöver det finns möjlighet att komma på visning med nuvarande hyresgästen, som flyttar ut 31/3.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm