Rödhakevägen 1

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rödhakevägen 1, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Villa uthyres Älvsjö, 1 juni-31 september
LÅNA VÅRT HEM

Vi hyr ut vår välskötta villa, fullt möblerad till dig och din familj som behöver bo i Stockholm under ett par månader. Vi utgår från att ni tar hand om vårt hem så som ni själva hade tagit hand om ert eget. Villan ligger i Herrängen Älvsjö med goda kommunikationer till Centrala Stockholm.

Planlösning: Kök med plats för 6 personer, vardagsrum, badrum samt 3 sovrum på övre plan. Sovrum nr 1: 105 cm säng, Sovrum nr 2: används idag som arbetsrum (möjlighet finns att placera en enkelsäng även i detta rum) Sovrum nr 3: föräldrasovrum med dubbelsäng. I källarplanet finns ett stort gästrum med dubbelsäng och TV. Tvättstuga, stort badrum med jaccuci finns. I källaren finns även tillgång till motion en Crosstrainer.

I trädgården finns två uteplatser med möbler och grill. Tomten är enkel och lättskött Parkeringsplats för 2 bilar. Samt även garage.

Under hyresperioden bor vi själva i Stockholms skärgård. Hyresperioden omfattar 1 juni till 1 oktober.

Vi tror att ni är en familj som kanske är på väg att flytta till Stockholm och i lugn och ro kan söka er nya bostad under tiden. Eller är ni mitt i en reparation av ert eget hem och behöver ha ett alternativt boende under en period? Vi tillåter inte rökning i vårt hem.

Kallhyran är 25 000 kr och schablonbelopp på 5 000 kr för drift (t.ex el, vatten, sophämtning, fiber och larm.) Total hyreskostnad 30 000 kr/månad.

Goda referenser samt sedvanlig kreditkontroll. Hyran regleras i förskott.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm