Rörstrandsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rörstrandsgatan, Stockholm


Hyra:

150000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Vackra 1,5 rum på Rörstrandsgatan i Stockholm
Hej!

Jag vill hyra ut min lägenhet då jag ska provbo ihop med min pojkvän och söker efter en seriös hyresgäst. Jag kommer börja skriva ett kontrakt på 3 månader med mycket goda möjligheter till förlängning, dock högst 1 år då föreningen inte godkänner att man hyr ut längre än så.

Lägenheten är belägen i en fastighet från 1920-talet på Rörstrandsgatan. Rörstrandsgatan är en underbar gata med en medelhavskänsla. Det finns väldigt bra restauranger, caféer, mat- och klädaffärer i kvarteret. T-banestation St. Eriksplan.

Lägenheten är en stor 1,5:a med genomgående ekparkett. Den ligger högt upp i fastigheten och har en stor balkong med sol under hela dagen. En rymlig hall med hatt- och skohylla. Det fräscha badrummet är utrustat med tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. I matsalen finns det plats för sex gäster och platsbyggt vitrinskåp. Köket är litet men fullt utrustat diskmaskin, ugn och ett stort kylskåp. I vardagsrummet finns det fönster åt två vädersträck och det är smakfullt inrett med en ljus soffa, italienskt glasbord, TV och en antik ljus persisk matta. I sovrummet/alkoven finns en fräsch 140 bred Mille Notti säng och bokhyllor.

Deposition på en månadshyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm