Rörstrandsgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rörstrandsgatan, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Mysig etta på Rörstrandsgatan
Lägenheten har genomgående ljusa trägolv och vitmålade väggar. Högt i tak och stort fönster mot Rörstrandsgatan. Hyrs ut fullt möblerad med en säng (140 cm), bord för 2-4 personer, 3-sits soffa, soffbord och byrå. Finns även tv med Apple Tv. Köket är utrustat det mesta som behövs, såsom porslin, bestick, kastrull, stekpanna och övriga redskap. I lägenheten finns en stor kyl och frys, spis, ugn samt mikro. Bra förvaring med klädskrubb i hallen. Tillgång till tvättstuga i huset.

Allt ingår i hyran, det vill säga värme, vatten, el, internet och tv (med ett 20-tal kanaler). Hyran erläggs månadsvis i förskott och en månadshyra deposition betalas innan inflytt. Hyrs ut från och med 1:a mars.

I området finns ett stort urval restauranger och caféer, samt väldigt bra kommunikationer. 1 min till Karlbergs station och 5 min till St Eriksplan t-bana och bussar.

Söker dig som är ute efter boende under en längre tid. Jag värdesätter att du är ordningsam och har goda referenser. Rök- och djurfri är ett krav.

Om du är intresserad skriv ett mail och berätta lite om dig själv!

Mvh Johanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm