Rörstrandsgatan 29

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rörstrandsgatan 29, Stockholm


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Vasastan - 2.5 rok - tillsv - 23 000 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-09-01 - tillsvidare

Välplanerad och stor 2.5a på Rörstrandsgatan i Vasastan! Genomgående hög standard, ljusa väggar, högt i tak och vacker parkett.

Varmt välkomna till Rörstrandsgatan 29 och denna välplanerade 2.5a i sydostläge! Här möts du av en välkomnande och rymlig hall som leder till en mittenrum med öppen spis. Till vänster om hallen når du det moderna köket som erbjuder goda förvaringsutrymmen med allt du behöver i ett kök och ny, full maskinell utrustning. Mittenrummet når du lägenhetens tysta och sovrum med utsikt till gården. Här kommer solen in på morgonen till sen eftermiddag. En stor walk in closet och förvaring för allt du behöver. Lägenhetens sociala, rymliga och ljusa vardagsrum ser ut mot Rörstrandsgatan.

Med sitt idealiska läge bor ni med närhet till allt ni kan önska samtidigt som ni njuter av den lugna och grönskande gården. För långa promenader, joggingturer, bad eller diverse utomhusaktiviteter ligger Hagaparken och slottet på endast 5 minuters promenadavstånd. Här finns mysiga och välkända barer, restauranger och kaffe. Utomhusserveringar året runt och flera stora matbutiker bara runt hörnet. Samt mycket goda kommunikationer i form av såväl buss som tunnelbana. Inom promenadavstånd ligger Handelshögskolan, Sankt Eriksplan, Odenplan, KTH samt Stockholms Stadsbibliotek. Till Stockholms city promenerar du på ca 10 minuter.

Snabb info om lägenheten:
70kvm
2.5 rum
möblerad + utrustad
1 våning
Diskmaskin + tvättmaskin
Jag har ägt bostadsrätten sedan 2009

1 års kontrakt med möjlighet till förlängning.

I hyran ingår: vatten och värme samt TV och bredband.
Ej hushållsel.

Inflyttningsdatum är flexibelt.

Möblering: Lägenheten är fullt möblerad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm