Roslagsgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Roslagsgatan, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

Charmig etta i Roslagstull uthures Omgående
Hej.

Jag har en bostadsrätt på Roslagsgatan i Vasastan som jag
vill hyra ut. Jag har precis (idag) bestämt att jag ska flytta & tänkte hyra ut min lägenhet. Antagligen flyttar jag ut den första helgen i februari.

Om Lägenheten:
Lägenheten är sekelskift (1888) Supercharmig, högt i tak,
original fönster. 26 kv.m. Med loftsäng & garderob under sängen. Mycket förvaringsmöjligheter. Stambyttes 2009 och då renoverades även kök och badrum. Tre trappor utan hiss. Säkerhetsdörr. Gasspis. Tvättstuga finns i källaren och det går alltid snabbt att få tider.

Vad Ingår:
Jag vill helst ha 15.000 kr i månaden. Men jag är öppen för eventuell prutning om det känns rätt. I hyran ingår Allt! Vatten, el, värme, gas, wifi, Tivo-tv-box, tv. Eventuellt möblering. (Jag kommer antagligen välja dig som ger mig bäst pris).

Om Området: Läget är perfekt. Den ligger bara tio minuter från Teknskia Högskolans (röda) & Rådmansgatan (gröna) tunnelbana. Blå buss 2 & 4 finns ett par minuter bort. Buss 50 finns utanför porten om man inte vill gå alls. Du har mataffär & krogar men är också nära natur. Vanadisparken, vanadisbadet finns runt hörnan och om du lutar dig tillräckligt långt ut från fönstret (rekomenderas ej) så ser du Brunnsvikens skvalpande
vatten. Och där har du Hagaparken också.

Om Dig/Er:
Är du ensam eller ett par spelar mig ingen roll bara du/ni kan betala hyran. Ni ska såklart respektera lägenheten, inredningen och grannar. Med det sagt, inga vilda fester (jag har provat för länge sedan, slutade inte bra). Men vill ni bjuda över några vänner på middag eller ett par glas så är det inga problem såklart. Bara grannarna (som är jättetrevliga) respekteras. Jag rekommenderar inte att a djur i lägenheten då det inte finns mycket utrymme, men jag är inte omöjlig på den punkten. Jag bryr mig inte om du röker, bara du inte gör det i lägenheten då tobak sätter sig nå förskräckligt i allt.
Lägenheten är möblerad. Jag är flexibel på det planet.

Deposition 7.000kr

Om detta låter intressant så tycker jag du kan höra av dig så kan jag skickar bilder och svara på eventuella frågor.
Berätta om dig själv och dina önskemål! Möblerat eller ej? etc. Jag vill ha en god kontakt med min hyresgäst och jag vill att du ska trivas och känna dig nöjd.

Med vänliga Hälsningar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm