Roslagsgatan 50

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Roslagsgatan 50, Stockholm


Hyra:

12800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Charmig Etta i Roslagstull Uthures Omgående
Hej. Jag har en bostadsrätt på Roslagsgatan i Vasastan som jag vill hyra ut. Lägenheten står nu tom och väntar på hyresgäst. Jag prioriterar dig som kan flytta in snabbt.

Om Lägenheten:
Lägenheten är sekelskift (1888) Supercharmig, högt i tak, original fönster. 27 kv.m. Med loftsäng & garderob under sängen. Mycket förvaringsmöjligheter. Stambyttes 2009, då renoverades även kök och badrum. Tre trappor utan hiss. Säkerhetsdörr. Ny Gasspis. Helt ny kyl. Tvättstuga finns i källaren och det går alltid snabbt att få tider.

Vad Ingår:
I hyran ingår Allt! Vatten, el, värme, gas, wifi, Tivo-tv-box, tv. Möblering.

Om Området: Läget är perfekt. Den ligger bara tio minuter från Teknskia Högskolans (röda) & Rådmansgatan (gröna) tunnelbana. Blå buss 2 & 4 finns ett par minuter bort. Buss 50 finns utanför porten om man inte vill gå alls. Du har mataffär & krogar men är också nära natur. Vanadisparken, vanadisbadet finns runt hörnan och om du lutar dig tillräckligt långt ut från fönstret (rekomenderas ej) så ser du Brunnsvikens skvalpande
vatten. Och där har du Hagaparken också.

Om Dig/Er:
Är du ensam eller ett par spelar mig ingen roll bara du/ni kan betala hyran. Ni ska såklart respektera lägenheten, inredningen och grannar. Med det sagt, inga vilda fester (jag har provat för länge sedan, slutade inte bra). Men vill ni bjuda över några vänner på middag eller ett par glas så är det inga problem såklart. Bara grannarna (som är jättetrevliga) respekteras. Jag rekommenderar inte att a djur i lägenheten då det inte finns mycket utrymme, men jag är inte omöjlig på den punkten. Jag bryr mig inte om du röker, bara du inte gör det i lägenheten då tobak sätter sig nå förskräckligt i allt.
Lägenheten är sparsamt möblerad. (Färre saker än vad som visas på bilderna).

Deposition 5.000kr

Om detta låter intressant så tycker jag du kan höra av dig så kan jag skicka bilder och svara på eventuella frågor.
Berätta om dig själv och dina önskemål! Jag vill ha en god kontakt med min hyresgäst och jag vill att du ska trivas och känna dig nöjd.

Med vänliga Hälsningar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm