Roslagstullsbacken 5

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Roslagstullsbacken 5, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Lägenhet/rum i Vasastan uthyres omgående
Jag hyr ut mitt korridorsrum på 18kvm på Roslagstullsbacken Vasastan / Östermalm. Det finns eget badrum med rymlig dusch samt egen kyl på rummet med frysfack och kokplatta med två plattor. Ett välutrustat gemensamt nyrenoverat kök (2013) finns det tillgång till med kyl och frys samt skåp. I det gemensamma köket ingår alla tillbehör som behövs.

Det finns hiss i huset och lägenheten ligger på våning 4 uppe på en kulle. Det är ett stort fönster med sol från tidig morgon till solnedgång. I hyran ingår vatten, el, basutbud för tv (hyresgäst tar med egen tv), internet (router finns) och tillgång till tvättstuga samt sopsorteringsrum.

Det finns inbyggda garderober och det som kommer att finnas kvar är en 105 cm säng, uppfällbartbord/klaffbord, två stolar, vattenkokare, kokplatta och arbetsbänk som är ovanför kylen.

Bara några hundra meter ifrån ligger mataffär, det finns gott om kommunikation med buss 50 mot centrum och Kungsholmen samt många bussar mot Norrtälje mm. Tunnelbanan Tekniska Högskolan ligger 650 m bort. Lägenheten ligger även väldigt nära Brunnsviken och Hagaparken.

Är väldigt mån om mina saker och därför tas en deposition när vi skriver kontrakt, som lämnas tillbaka vid hyresperiodens slut om allt är i ursprungligt skick. Depositionen är på 2500kr. Hyran förskottsbetalas den 25 månaden innan.

Kan tänka mig både korttidskontrakt och långtid dock bör långtidskontrakt vara med student. Skriv och berätta om dig själv så kan vi komma överens om en dag som passar att titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm