Rottnevägen

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rottnevägen, Stockholm


Antal rum:

6 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Fint radhus uthyres under sommaren
Charmigt 50-talsradhus i lugnt läge uthyres veckovis under sommaren. Perfekt boende för Stockholmssemestern! Huset ligger i populära Bagarmossen, strax söder om stan. Radhuset ligger cirka tio minuters promenad från tunnelbanan. Det tar 11 minuter med tunnelbana till Södermalm och 18 minuter till T-centralen.
Boytan är totalt 100 kvm fördelat på två sovrum, ett lekrum/allrum, ett kontor/gästrum, vardagsrum och kök. Totalt fem riktiga sängplatser och plats för madrass eller extrasäng utöver det. I källaren finns badrum med badkar och bastu samt tvättstuga med torktumlare. I entréplan finns även en mindre toalett.
Huset är fullt möblerat. Bredband, tv, dvd-spelare, espressomaskin med mera finns att tillgå.
Framsidan har en lummig trädgård med bra insynsskydd och stensatt uteplats. Egen parkering på uppfarten. Baksidan av huset är mycket privat. Här finns både altan och stenparti, sandlåda, gunga, hammock och en liten gräsmatta.
Tomten vätter direkt mot Nackareservatet med fina motionsspår, golfbana och flera badsjöar. Det är bara drygt en kilometers promenad ner till Söderbysjön, med både klippbad och sandstrand. Där finns också restaurang i anslutning till golfbanan.
Radhusområdet är fritt från genomfartstrafik, har mycket grönska och flera lekparker för barnen.
I Bagarmossens centrum finns Ica, Coop, Sushi, Thaimat, pizzerior, caféer med mera.
Uthyres till pålitligt och skötsamt sällskap, gärna barnfamilj. Hyra: 7500 kr per vecka eller enligt överenskommelse. Plus en mindre deposition. Betalas i förväg. El, vatten, värme och bredband ingår i hyran.
Skriv några rader och berätta om er själva och vilken eller vilka veckor ni är intresserade av att hyra. Fler bilder kan mejlas!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm