Rubinvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rubinvägen, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

3 rok i Hägersten uthyres okt - dec
Vi hyr ut vår nya fina möblerade 3:a i Hägersten på grund av längre utlandsresa perioden ca 15:e oktober - 15:e december (med eventuell förlängning ett par veckor i dec). OBS! Ej möjligt att hyra längre än så.

Lägenheten ligger högst upp på våning 6 i nyproducerad fastighet (2015) i ett gammalt lugnt 50-talsområde med bra kommunikationer till Älvsjö pendeltågstation och Telefonplans tunnelbana. Lägenheten har två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med badkar och tvättmaskin. Tvättstuga finns i källarplan. Stor härlig balkong i söderläge med fantastisk milsvid utsikt över söderort.

Vi som bor här är två vuxna och ett litet barn. Lägenheten är möblerad därefter. Den ena sovrummet (det närmast hallen) har en dubbelsäng samt en spjälsäng. Det andra sovrummet används som kontor och saknar därför säng. Dock går det bra att ställa in en säng i detta rum, om ni som hyr skulle behöva detta. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med två sovplatser. Lägenheten hyrs alltså ut fullt möblerad, men vi kommer såklart ta bort alla våra personliga saker och göra plats för era. Likaså barnets saker kommer vi ställa undan, om du som hyr inte är i behov av dessa.

Hyran är 13000:- / mån inklusive värme, vatten, el, bredband (wifi) och ett litet påslag för möbler. Vi tar en deposition på en halv månadshyra vid kontraktskrivningen som återfås vid utflytt med eventuellt avdrag för onormalt slitage/skador. Uthyrningen kommer givetvis ske med hyresvärden Stockholmshems godkännande och hyrespåslaget är godkänt av hyresnämnden.

Maila oss en presentation av er samt ev frågor så återkommer vi!
Fler bilder kan mailas vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm