Rubinvägen, Hägersten

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rubinvägen, Hägersten, Stockholm


Hyra:

10875 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Fin trea nära Telefonplan uthyres i sommar
Hej!

Vi har en fin lägenhet i Solberga som vi ska hyra ut under sommaren. Det är en trea på 75 kvm med två sovrum, solig balkong och parkeringsplats. Planlösningen är ljus och luftig men ändå charmig, vi trivs verkligen. Vi har tvättmaskin i badrummet och fullt utrustad tvättstuga i källaren. Eftersom vi bara är borta över sommaren hyr vi ut möblerat. Huset byggdes 2015 och ligger fint till i ett äldre område nära kommunikationer och ett litet skogsområde. Vi är de första hyresgästerna.

Få känner till Solberga men det ligger nära stan mellan Telefonplan (1 km röda linjen) och Älvsjö (1,5 km pendeltåg). Vi brukar gå eller cykla till tunnelbana/pendeltåg men det går även en buss åt båda håll som stannar 3 min från dörren. Coop Forum och Systembolaget ligger också nära på väg till tunnelbanan. Och så finns ju Telefonplan med olika restauranger, caféer och gym. Parkleken Kristallen med plaskpool ligger också runt hörnet.

Vi älskar vår lägenhet men vill gärna hyra ut eftersom vi ska jobba på annan ort i sommar. Hyran är på 10 875 kr plus el, internet osv. Parkering kostar 700 kr. Vi tar inte ut något extra mot vad vi själva betalar. Allt kommer att godkännas av värden (Stockholmshem).

Hör av er så får ni komma och titta! Erik och Hanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm