Rum Uthyres I Hagsätra

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rum Uthyres I Hagsätra, Stockholm

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum uthyres i Hagsätra
I en 4:a i Hagsätra så hyr vi nu ut ett rum på 10 kvm. Lägenheten är belägen 7 minuter från tunnelbana, bussar och centrum. 24 minuter från T-Centralen. Rummet kan hyras antingen möblerat (skrivbord, säng, byrå) eller omöblerat. Utöver rummet har du även tillgång till kök, dusch/wc och tvättmaskin. Hyran på 4500kr betalas månadsvis i förskott och en deposition om en hyra (4500kr) skall även betalas vid inflyttning. I hyran ingår el, vatten och 250mb fiber. Vi ser helst att du hyr i minst 3 månader. Uppsägningstiden är 1 månad.

Mer om oss. Vi är ett par, 28 och 32 år, som äger bostadsrätten och arbetar/studerar om dagarna. Vi brukar vara ordningssamma, lugna och har aldrig fester som stör dig. Vi kan prata svenska, engelska och kinesiska.

Vi söker helst någon som studerar, men du kan lika gärna ha ett fast arbete. Icke-rökande. Om du har någon referens från tidigare boenden så är det ett plus!

Kontakta oss om du har några frågor kring boendet eller vill ha bilder från området och rummet. Berätta gärna mer om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm