Salagatan 13

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Salagatan 13, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Fräsch omöblerad 2a i Spånga uthyres ett år
2a i centrala Spånga uthyres till skötsam och rökfri person eller par. Lägenheten är omöblerad men en soffa (se bild) kan lämnas kvar om ni vill. Lägenheten består av ett stort badrum med egen tvättmaskin, ett stort förvaringsrum/walk in closet med garderob och klädstång, ett vardagsrum med kök och diskmaskin i öppen planlösning och ett stort sovrum. Lägenheten ligger i bottenplanet och har en stenbelagd uteplats mot en insynsskyddad trädgård. Den är ljus, luftig och fräsch med stora fönster, köket är nyrenoverat och övriga lägenheten renoverades 2012.

Det tar 7-8 minuter att promenera till Spånga station och därifrån går många olika busslinjer samt pendeltåg till centralen på 13 minuter (och till Vasastan på under 10 minuter).

Lägenheten uthyres till och med den 31 augusti 2017. Hyran är 9000 kronor i månaden och betalas i förskott den 25e månaden innan. Deposition på 1 månadshyra om 9000 kr krävs och den återbetalas efter en gemensam besiktning vid avflyttning. El, värme, vatten och hemförsäkring ingår i hyran.

Vid intresse skicka ett mejl med beskrivning av dig/er själv/a samt kontaktuppgifter. Jag kommer att välja ut tre personer/par och hålla visning av lägenheten i slutet av denna vecka. Av de tre personerna/paren kommer jag att erbjuda lägenheten till den/de som är intresserade och som kontaktade mig först.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm