Sandalettgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandalettgatan, Stockholm

Antal rum:

1 RoK


Hyresvärdens beskrivning

I Älvsjöstaden bygger Familjebostäder 195 nya lägenheter i storlek 1-6 rum och kök.
Här annonseras 17 stycken bostäder om 1 rum och kök.
Lägenheterna är från 30 till 46 kvm med en hyra från 6,437 till 8,326 kronor i månaden.
Planritning, preliminärhyra och beräknat inflyttningsdatum för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.
Typ av bostad
Bostäderna är nybyggda. Det innebär att ingen har bott i dem tidigare.
Om lägenheterna
Lägenheterna kommer att ha vitmålade väggar och golven är i ekparkett. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har garderober och en del större lägenheter har klädkammare. Det finns även förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr.
Köken har vit skåpinredning och är utrustade med spis med glaskeramikhäll och fläkt med brandsläckare. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Köket är också förberett för installation av diskmaskin.
Dusch finns i alla lägenheter, de större är utrustade med badkar. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin.
Om fastigheten
Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga samt cykel/barnvagnsförråd. Källsortering för förpackningar och tidningar finns nära fastigheten. Här kan du också lämna grov- och elavfall.
Inflyttning
Inflyttning sker preliminärt från mars 2019.
Om hyran
Utöver hyran tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Visning
Det kommer att vara möjligt att se en visningslägenhet före inflyttning. Börja med att tacka ja och sedan rangordna lägenheterna du är intresserad av. Om du är en av dem med längst kötid så kommer du bli inbjuden till en visning.
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Parkering
Det finns tillgång till ca 90 garageplatser (färdigställt under hösten 2019).
Kommunikationer
Fastigheten ligger vid Armborstvägen, närmaste pendeltågsstation är Älvsjö som ligger ca 500 m från bostaden. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service.
Om området
Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där Familjebostäder och JM bygger cirka 1 500 nya bostäder. I området har tidigare funnits industri och kontorsverksamhet. Fastigheten ingår i den andra etappen tillsammans med planer för cirka 70 studentbostäder i projektet Prästgårdshage. Älvsjöstaden beräknas vara helt färdigbyggt 2022.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2018 är beloppet 4 814 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Denna annons innehåller 17 st bostäder

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel