Sandhamnsgatan 47

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandhamnsgatan 47, Stockholm


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

2:a vid Kampementsbadet, Gärdet uthyres 1 år
Vi, Martin & Rosie, kommer hyra ut vår fina lägenhet på Gärdet under ett (1) år från och med 15:e april.

Lägenheten ligger vid Gärdets Sportfält (Kampementsbadet) med bl.a. 1:ans buss, som går till Stureplan och Centralen, precis utanför dörren. Lägenheten är mycket fin, byggd 2010. 2 rum och kök med balkong i härligt sydvästläge. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som lite extra vardagslyx. Tvättstuga finns att tillgå i föreningen.

Vill man bo centralt men ändå nära till naturen så är Gärdet toppen. På några få minuter cyklar man till Stureplan och om lusten faller på så tar samma få minuter en ut på Djurgårdens löparspår.

I hyran ingår värme samt ett minimalt tv-utbud med tv 1 & 2 samt tv4. Vill man ha fler kanaler än så är det bara att teckna eget abonnemang för tv och internet utifrån behov och önskemål. El tillkommer separat.

Lägenheten ligger en trappa upp, hiss finns. Cykelställ utanför huset samt cykelrum på entréplan.

Vem är DU/NI? Jo, du/ni ska ha goda referenser, god ekonomi, inga betalningsanmärkningar samt vara rök- och djurfria. Föreningen är ganska strikt så är du/ni partyprissar är det inte en lägenhet för dig/er. Hyran är 13 500:-/månad. Vi vill även ha en månadshyra i deposition som återfås i samband med utflyttning efter gemensam besiktning av lägenheten.

Låter det här som en lägenhet för Dig/Er? SKRIV ETT MEJL med lite personlig information om vilka du/ni är så hör vi av oss per telefon. Visning sker därefter enligt överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm