Sandhamnsplan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandhamnsplan, Stockholm


Hyra:

3930 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i 2:a uthyres på Gärdet
Hej! Jag heter Jacob, är 28 år och jobbar som grafiker inne i centrala Stockholm. Jag bor i en lägenhet på Gärdet (Sandhamnsplan) där jag kommer ha ett rum ledigt från 1 juni och söker därför någon som skulle vara intresserad av att betala hyra och flytta in till det datumet.

Rummet är omöblerat (dock delvis möblerat med garderober, hylla etc.) i en lite äldre lägenhet på 57 kvm belägen på markplan. Perfekt storlek för en större säng, skrivbord etc. Uthyres omgående och gärna i en något längre tid. Hyran ligger på 3930 kr/mån plus en eventuell månads deposition (och månads uppsägningstid) där el och bredband ingår. Inga extra kostnader.

Här bor du nära goda kommunikationer så som 1:ans busslinje som går precis utanför dörren och tar dig hela vägen genom centrala Stockholm på 15-20 min och ett par minuters gång till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på 6 min. Mataffärer etc. finns det också gott om i närheten samt fina grönområden så som Gärdet och Djurgården.

Jag söker en lugn, ansvarsfull och skötsam person som är van vid att visa respekt när man är två personer som delar på en mindre lägenhet (rummet hyres bara till en person). Ej festande i lägenheten tack och med förhållandevis ordnad ekonomi är att föredra. Viktigt för mig är att det är lugnt i lägenheten på vardagskvällar då jag går upp tidigt på mornarna för att jobba etc. Naturligtvis delar vi på kök och toalett etc. Inga konstigheter! Tvättstuga finns belägen i källaren.

Hör gärna av dig på mail och berätta lite om dig själv så hörs vi av med mer information och bilder om så önskas. Och självklart går det även bra att komma och kolla på lägenheten när tillfället ges.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm