Sankt Eriksgatan 85

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sankt Eriksgatan 85, Stockholm


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Topprenoverad och nymöblerad 2:a i Vasastan
Topprenoverad och nymöblerad 2:a mitt i Sankt Eriksplan. Lägenheten ligger korsningen mellan Rörstrandsgatan och Sankt Eriksgatan.

Optimal planlösning 2:a på 51 kvadratmeter (kvm)) för såväl en som två personer. Mycket välskött bostadsrättsförening och lugnt hus. Vackra trappuppgångar i marmor, hiss och en grönskande innergård med stor delad uteplats och rymlig cykelparkering. Nyrenoverad tvättstuga med Electrolux maskiner. Sekelskiftes lägenhet med spatiös takhöjd, stora ljusinsläpp och spröjsade fönster. Nyinstallerad säkerhetsdörr.

Lägenheten är belägen mitt i Sankt Eriksplan, runt hörnet från vackra Vasaparken med optimalt läge med utsökt tillgång till såväl Vasastans (Rörstrandsgatans) restauranger och caféer som allt City har att erbjuda.

Mycket bra kommunikationer, med närhet till både Sankt Eriksplan och Centralen, med såväl tunnelbana som pendeltåg, samt flertalet bussar mindre än 1 minut bort. 5 minuters promenad till Arlanda Express för den som reser mycket. Matbutikerna Konsum, ICA och Hemköp ligger alla endast nån minut bort.

Lägenheten hyrs ut fr.o.m. den 1:a september 2016 och i 12 månader, med möjlighet till en förlängning av kontraktet därefter. Lägenheten erbjuds antingen möblerad eller omöblerad.

Omöblerad: 20,000 kr/mån. Två månaders deposition.

Möblerad: 23,000 kr/mån. Två månaders deposition.

I hyran ingår försäkring, el, värme, vatten, kabel-TV och internet (250Mbit).

Detta är en möjlighet att hyra ett boende utöver det vanliga, med genomgående hög standard.

Visning efter överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm