Sankt Göransgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sankt Göransgatan, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

2:a med balkong vid T-bana uthyres 1 år
Jag hyr ut min fullt möblerade lägenhet med stor balkong som ligger precis intill tunnelbanan Stadshagen på Kungsholmen. Det är 5 minuters resväg till T-Centralen.

Lägenheten ligger på 4:e våningen, är väldigt ljus och helt fri från insyn. Det finns hiss och tvättstuga i fastigheten. Sovrummet rymmer en 160 cm bred kontinentalsäng.

OBS! Det är en tvåa men det finns INGEN DÖRR som går att stänga mellan sovrummet och vardagsrummet. Så är man ett par måste man vara okej med det. Den sista bilden är från ett tidigare möblemang men visar lägenhetens layout med sovrummet till vänster.

Inflyttningsdatum: omgående. Lägenheten kommer att hyras ut ett år till att börja med och möjlighet till förlängning finns. Hör därför av er om ni vill hyra i ett år - inte kortare!

Hyran inkluderar allt: el, värme, vatten, samt internet och basutbud av tv-kanaler (dock har jag ingen tv men det får du/ni gärna ta med).

Du/ni behöver kunna styrka fast anställning och att du/ni är fria från betalningsanmärkningar (kreditupplysning kommer att göras). En månads hyra i deposition. Du/ni behöver vara rök- och djurfria.

Vänligen lämna telefonnummer vid intresse så hör jag av mig. Tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm