Schlytersvägen

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Schlytersvägen, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Unikt boende i stadsnära villa
Hej
Jag har dubbelt boende och är därför i Alingsås ca 50% av min tid. I Stockholm bor jag i en stadsnära villa alldeles vid Aspuddens T-banestation. (3 min till Södermalm och 10 min till city). Den är ca 150+50 kvm och har 3 sovrum, kontor, kök, matrum, vardagsrum, 2 wc, 2 duschrum, bastu, inglasad veranda, 2 garage och pool utomhus.
Jag skulle vilja dela huset med en inneboende. Det nedre planet blir din "egna" avdelning men du får givetvis utnyttja hela huset som är fullt möblerat. Där finns en extra kyl/frys och mikrovågsugn som kan utnyttjas om det skulle "krocka" i köket på övervåningen av någon anledning. Det finns separata ingångar till bägge planen.
Kallhyra 10.000 kr per månad exkl halva driftskostnaden (ca 1500-2000 kr per mån).
Jag själv är en lugn 4-barnspappa med 2 vuxna barn i Sthlm och 9-åriga tvillingar (inkl särbo) i Alingsås. Konsultar i mediabranschen och har många olika intressen inom sport och friluftsliv. Är även aktiv i föreningslivet.
Hyresavtalet förnyas var 6:e månad med en månads ömsesidig uppsägningstid. Du kan alltså dra dig ur kontraktet enkelt om du skulle hitta något eget som är bättre

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm