Sibyllegatan 29

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sibyllegatan 29, Stockholm


Hyra:

29000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Jättefin bostadsrätt på Östermalm uthyres
Mycket fin bostadsrätt uthyres i Stockholms mest attraktiva område, trevligt belägen precis intill Östermalmstorg. Kan hyras av privatperson eller företag.

Lägenheten är en stor tvåa på 84 kvm på femte våningen. Den har balkong mot innergård, modern köksutrustning, biosalong, vägg-tv med surroundsystem, bubbelbadkar m.m.

I fastigheten finns tvättstuga och hiss. Com Hem (TV, bredband och telefoni) finns också installerat med tillgång till Sveriges största kanalutbud med över 160 TV-kanaler och marknadens snabbaste bredband på 1000 mbit/s om så önskas.

Förutom surroundsystem i sovrum så finns det även en tremeters bioduk med projektor och surroundsystem (med THX-klassad surroundprocessor) i vardagsrummet för den som är intresserad. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker, m.m.

Lägenheten hyrs ut helt eller delvis möblerad beroende på hyresgästens önskemål. En vattensäng bl.a. är ett av de valfria alternativen. Lägenheten går att använda både som bostad och kontor. Lägenheten kan hyras ut med exempelvis en hyrestid på 3 månader med förlängningsmöjligheter på 3 månader i taget eller enligt hyresgästens eget föreslagna önskemål. Lägenheten finns tillgänglig för uthyrning så länge annonsen finns kvar.

Ingår:
Värme, hushållsel, vatten och sophämtning.

Utrustning:
Tvättstuga, tvättmaskin i bostad, torktumlare i bostad, kök, mikro, diskmaskin, TV, kabel-TV, DVD, projektor med 3 meters bioduk, stereo, två surroundsystem, bubbelbadkar, dusch och balkong.

Krav:
Ej rökare, deposition 25000 kr.

Närmaste T-station: Östermalmstorg

Belägen: Sibyllegatan 29, Östermalmstorg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm