Siljansvägen 20

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siljansvägen 20, Stockholm


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet hyrs ut från 16/11-13/1
Nyrenoverad fullt möblerad lägenhet i centrala Årsta hyrs ut från 16/11 2015 till 13/1 2016. Lägenheten renoverades år 2013 och består av ett vardagsrum, ett kök med matplats för 4 pers, ett mindre sovrum, toalett och en walk-in closet. Det finns en balkong i sydväst med eftermiddagssol. Gemensamt i huset finns tvättstuga och cykelförråd.

Området är lugnt samtidigt som det går snabbt att ta sig in till Södermalm eller centrala Stockholm. Kommunikationerna med buss till Gullmarsplan är mycket bra och lägenheten ligger en minut från busshållplatsen. Tvärbanan ligger med 4 min avstånd och man kan även åka pendeltåg från Årstaberg som ligger några hållplatser bort. På 30 min kan man ta sig till fots via Årstabron över till Södermalm. Årstaviken som ligger några minuter bort är ett fint vattennära naturområde där man kan promenera och springa året runt.

Hör av er via mail om ni är intresserade. Referenser från tidigare boende är ett krav. En månads depositionsavgift kommer att tas ut i samband med uthyrningen. Återbetalas i samband med utflyttning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm